Benvinguts al meu blog d'Informàtica de 4t d'ESO de La Salle Girona. Em dic Gerard Coquard i espero que us agradi el meu blog.



Google Drive

  • Video Tutorial


Que és?
- És un servei que emmagatzema arxius
- És també una de les aplicacionsque va crear Google en 2012
- Et dona 15G d'espai per a arxius
- Els arxius els pots editar o consultar en línea

Estructura:
Es poden crear carpetes i arxius, i compartir-los amb altre gent que tingi Gmail o no. L'altre gent també et pot compartir arxius o carpetes i podeu editar-les alhora.

Exemples d'arxius Drive:

- Full de Calcul: Fa les mateixes funcions que un Excel de Microsoft però en Google. Son molt iguals.

- Presentació GoogleFa les mateixes funcions que un Power Point de Microsoft però de google. Son semblants tot i que el de Google no és tant complert.

- Document de Google: Fa les mateixes funcions que un Word de Microsoft però de Google. No és tan complert com el de Microsoft.

Dibuix de Google: És un document que et permet dibuixar o crear ilustracións.
Enquesta de Google: És un document que et permet fer enquestes i compartirles amb gent perquè la facin. Els resultats quedaran enregistrats en un Full de Calcul.

Ara us introduire una novetat de l'informàtica.

La nova gràfca: GTX 1080

Fins ara anaven per la GTX 1070, però ara an donat pas a la nova GTX 1080. Amb 8GB de memòria RAM i GDDR5X, és ara mateix la millor gràfica del mercat. D'altura fa 11'115 cm i d'ampla 26'67, un tamany molt semblant al de les anteriors gràfiques de la serie. El seu límit de temperatura és de 94cº. Unes característiques molt excepcionals, tot i que en la meva opinio no són molt natables per a el nivell de la gràfica, és a dir, que no hi troba gaire diferència entre la GTX 1070 i la GTX 1080. A nivell de diseny, an fet bona feina, al video en teniu la prova.

VIDEO TITAN ESTRUCTURA


Comentarios

Entradas populares de este blog

Connexions entre dispositius sense fil

Repte de cerca